Værdier

Kerneværdier:

 

Planlægning, Projektering og kvalitetssikring

 

Da viden om hvordan man gennemfører et byggeprojekt er begrænset for de fleste, og det kan være svært at gennemskue hvad det indeholder, vil byggerådgivning også handler om tillid og ønsket om at have en byggerådgiver man kan stole på, og en som er uvildig i forhold til de håndværkere der skal udføre selve arbejdet.

 

Fejl i konstruktioner kan være meget bekostelige at få udbedret, og når de opdages sent i byggeprocessen vil det betyde forsinkelser i større eller mindre omfang, alt efter om håndværkeren påtager sig ansvaret for at udbedre fejlen eller han mener at arbejdet er blevet udført som aftalt og ansvaret derfor ikke er hans. Uanset hvad, er det netop dette som kan gøre et byggeprojekt til en meget dårlig oplevelse.

 

Jeg ønsker at sikrer en god oplevelse, ved at skabe det nødvendige overblik fra start og anvende evnen til at risikovurdere, at udfører byggetegninger med tilhørende beskrivelser samt en holdbar tidsplan som tilsammen sikrer et godt forløb i udførelsesfasen. Kvaliteten sikres gennem forudbestemte tilsyn med byggeriet.