Tilbygning
Tilbygning
Skitsetegning
Byggerådgiver

Tilbygning


Tænker du på at udvide boligen med en tilbygning, og har du brug for byggeteknisk rådgivning, så vil jeg kunne hjælpe dig gennem hele byggeprocessen.


Som bygningskonstruktør har jeg den byggetekniske viden, som vil sikre at konstruktioner udføres korrekt, og dermed undgå fejl som ofte først viser sig flere år efter byggeriet står færdigt.


Jeg arbejder udelukkende med byggeprojekter der vedrører enfamiliehuse, og med en specialisering på dette komplekse område, ser jeg en stor glæde i at kunne hjælpe andre husejere sikkert gennem et byggeprojekt. Det er en stor beslutning at få lavet en tilbygning, og der er mange beslutninger der skal træffes.

Uanset om du allerede har en fast plan for din tilbygning, eller du stadig kun er nået til de indledende tanker, står jeg klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.


En tilbygning skal tilpasses hovedhusets arkitektur, enten ved at anvende samme byggestil og materialer, eller ved at finde referencer på tilsvarende tilbygninger med en anden byggestil og valg af andre materialer som fungerer godt og danner kontrast.


Tilbygning – fordele:


I forhold til byggeregler og en eventuel lokalplan, er det oftest nemmere at få lov til at opføre en tilbygning end en ny 1. sal.

En tilbygning er mindre omfattende end en ny 1. sal.

En tilbygning kan åbne op til haven og en eventuel ny træterrasse vil i sommermånederne indbyde til ophold og på den måde gøre huset større.

En tilbygning vil i nogle tilfælde være stort set uafhængig af det oprindelige hus, og ofte lettere at have med at gøre rent byggeteknisk.

Med en tilbygning bevares hovedhusets stil og karakter, set i forhold til en ny første sal hvor taget ændrer form og størrelse.

Et hus i ét plan er mere funktionelt hvis du har små børn eller er gangbesværet.   


Tilbygning – ulemper:


En tilbygning kan være svær at tilpasse det oprindelige hus’ stil og karakter – især for ældre huse.

En tilbygning tager plads fra grunden – haven bliver mindre.